Skip to main content

Telefon: 947 89 689 | E-post: post@sikring24.no

Hva koster en boligalarm?

Hva koster en boligalarm?

Del:

Vurdere du å skaffe deg boligalarm og lurer på hva det vil koste? Vi skreddersyr komplette alarmløsninger til dine ønsker og behov for å sikre et trygt hjemmemiljø for deg og din familie.

Boligalarm pris

Prisen på boligalarm og alarmsystem avhenger av en rekke faktorer. Den vanligste løsningen for boligalarm er en abonnementsløsning som inkluderer f.eks. alarmenheter, montering, service samt tilkobling til vår lokale og døgnbemannede vaktsentral.

Vi får inn feilmeldinger om noe er galt med systemet. Vi kontrollerer at ditt system alltid har kontakt med oss, og systemet sier i fra ved f.eks; lavt batteri eller om det har mistet kontakt med en sensor.

Vi bytter også batterier kostnadsfritt når det er nødvendig, men prisen for selve batteriene vil du som kunde bli belastet for.

Når vi får inn en feilmelding tar vi straks kontakt med deg for å avtale tid for service.

Vår fri service gjelder kun reparasjon/service/bytte på eksisterende produkter du har hos oss. Ønsker du å oppgradere eller å kjøpe tilleggskomponenter tar vi betalt for installasjonen. Fri service på anlegget gjelder ikke om skaden er selvforskyldt eller kommer av naturlige årsaker som lynnedslag eller flom.

Vårt alarmabonement inkluderer følgende:

  • Døgnbemannet vaktsentral, operativ 24 timer i døgnet, hele året

  • Fri utrykning uansett årsak

  • Fri utkjøring av nøkler ved behov

  • Assistanse ved utrygge situasjoner

  • Livstidsgaranti på alarmanlegget


Abonnementet starter på
429,- pr mnd

Den største prisforskjellen vil ligge i monteringsjobben.