Skip to main content

Telefon: 947 89 689 | E-post: post@sikring24.no

Bruk et komplett alarmsystem til overvåking av hytta

Bruk et komplett alarmsystem til overvåking av hytta

Del:

Når hytta står uten tilsyn over lengre tid, vil du ha et alarmsystem. Slik kan du sikre overvåking av hytta og avverge skader. Vi gir deg en oversikt over alle fordelene ved et slikt alarmsystem. 

Som alle andre fritidsboliger, er hytta en kjær, men noe mindre besøkt eiendom. For noen kan det gå årstider mellom hvert besøk. Når hytta står uten tilsyn i lengre perioder, er den naturligvis mer utsatt for skader og innbrudd enn en vanlig enebolig. 

Hvor trygg er hytta di når du ikke er til stede? Få bukt med bekymringer og unødvendige farer med et komplett alarmsystem som tillater fjernstyrt overvåking. Slik øker du også mulighetene for å avverge skader helt, for eksempel ved innbrudd eller ulykker. 

Sikre verdisaker med utendørs kamera på hytta

I dag fungerer flere hytter og fritidsboliger som en forenklet utgave av eneboligen. Selv om alt er rustikt, er hytta gjerne fullspekket med verdifulle eiendeler, slik som TV, musikkanlegg og ski- eller båtutstyr. Sannsynligvis ligger hytta di i et avgrenset område et stykke unna nærmeste tettsted. Likevel kan innbrudd skje, særlig i påsken. 

Skulle uvedkommende ta seg inn i hytta, vil du kunne plukke opp dette med et utendørs kamera. Vårt HD utendørskamera tillater fjernstyrt oversikt over all aktivitet utenfor din eiendom. Du blir varslet med en gang kameraet fanger opp bevegelse. Se hva som skjer i sanntid i full oppløsning på video, og ta opptak direkte fra mobilen. Med sin infrarøde teknologi, kan utendørskameraet «se» i mørket. Kameraet tåler ekstremvær, og vil kunne stå gjennom alle årstider. Dessuten vil du også kunne se snømengde, og om det er behov for å brøyte snø! 

Unngå skader ved å overvåke temperaturen på hytta

Innbrudd er ikke den eneste potensielle faren ved å la eiendommen stå tom over lengre tid. Når hytta må bestå ekstremvær og større temperatursvingninger, vil det alltid være en risiko for brann-, frost- og fuktskader. Disse skadene kan skje bak kulissene, helt uten at du merker det, og etterhvert bryte ut i en fullverdig skade. Uten å ta forholdsregler, som for eksempel ved å unngå at snøen tynger hyttetaket, risikerer du at skaden ikke blir dekket av forsikringsselskapet. 

For å unngå brann, kan du gå for en smart røykvarsler med brannalarm. Vår optiske seriekoblede røykvarsler fungerer som en røyksensor for alarmsystemet, i tillegg til en lokal røykdetektor. Ved minste risiko for brann, blir du varslet tidlig. 

Les også: Øk brannsikkerheten på hytta og fritidsboligen

Installer Sikring24 sitt alarmsystem i din hytte! 

Vår smartalarm er et FG-godkjent alarmsystem som gir deg full kontroll på ett sted. Se all menneskelig aktivitet, og variasjoner i inneklima og temperatur. Ved endringer i luftkvalitet, fuktnivå eller lekkasjer, vil du kunne bli varslet via alarmsystemet. Slik kan du raskere sette igang tiltak, og potensielt avverge en ulykke eller begrense skadeomfanget. 

Vi leverer et ferdig programmert alarmsystem, og du trenger kun å montere systemet på vegg eller tak. Du får dessuten mulighet til å betale ned alarmsystemet rentefritt over 3–5 år! 

Få full oversikt over alarmutstyr, apper og brukermanualer her, og finn ut hvordan du setter opp et abonnement for trådløs kommunikasjon med alarmsystemet.