Skip to main content

Telefon: 947 89 689 | E-post: post@sikring24.no

5 fordeler med kodelås til ytterdør

5 fordeler med kodelås til ytterdør

Del:

Ny teknologi kommer stadig på markedet. Sammen med andre smarte løsninger til hjemmet har kodelås til ytterdør kommet for å bli. Hvorfor er det så smart? Vi gir deg fem gode grunner.

1. Med elektronisk kodelås til ytterdøren trenger du aldri være redd for å miste nøklene igjen

En hverdag uten å måtte være redd for å verken huske eller miste nøklene høres kanskje ut som en drøm? Med kodelås er det bare å smekke igjen døra og gå. Du trenger ikke være bekymret for dyre turer til låsesmeden eller å måtte kopiere opp nye nøkler hver gang en i husstanden har mistet nøkkelen. Bekymringsløst!

2. Bruk mobilen som nøkkel

Mange nye elektroniske kodelåser er kompatible med mobilen din. Da kan du styre dørlåsen din via en app, uansett hvor i verden du befinner deg. Har barnet ditt glemt koden? Skal du få levert en pakke på døra mens du er på jobb? Lås opp døren med mobilen og vink farvel til mange små utfordringer i hverdagen. 

Les også: Smarthjem – hva er det?

3. Opprett flere personlige koder 

En kodelås kan ha flere personlige koder. Da kan du for eksempel opprette en personlig kode til hvert familiemedlem. Det er også mulig å opprette koder som er gyldige i et døgn før de slettes automatisk. Disse er supre å dele ut dersom en reparatør skal innom i løpet av dagen, eller en pakke skal leveres. Du kan også opprette og slette koder som skal vare i en gitt tid, for eksempel om du skal leie ut boligen i en periode. 

4. Deaktiver koder og kodebrikker som er kommet på avveie

En av de absolutte fordelene med elektronisk kodelås til ytterdøren din er at «nøklene» også er elektroniske. Det betyr at hvis du er så uheldig å gi bort koden til feil person, glemme den, eller miste en av kodebrikkene så kan enheten bare slettes og deaktiveres fra systemet. Koden eller kodebrikken vil derfor ikke fungere lenger, du slipper å bytte hele låsen og problemet er løst. 

Les også: Hva er skallsikring – og hvordan fungerer det?

5. Automatisk låsing gir trygghet i hverdagen

Er du av den typen som kan sitte i bilen på vei til hytta og lure på om du husket å låse ytterdøren, for å så måtte snu og sjekke? Mange elektroniske låser har automatisk låsefunksjon som gjør at døren går i lås når den lukkes. Da kan du alltid forlate hjemmet med senkede skuldre og en trygghet om at det er låst hjemme. 

Vurderer du å skaffe deg elektronisk kodelås til ytterdøren?

Hos Sikring24 har vi lang erfaring med å installere, vedlikeholde og veilede om sikkerhetsutstyr til hjemmet. Vi hjelper deg over til en nøkkelfri hverdag og tilbyr kodelås fra Yale Doorman. Hvis du har spørsmål knyttet til kodelås til ytterdøren eller ønsker en gratis befaring, ikke nøl med å ta kontakt!