Skip to main content

Telefon: 947 89 689 | E-post: post@sikring24.no

Alarmsystem til borettslaget

Sikring24 leverer trådløse brannalarmsystemer med direkte varsling til døgnbemannet alarmstasjon og utrykning fra brannvesenet.

Har dere allerede alarm i bygget kan denne enkelt tilkobles vår alarmstasjon. Alarmen kan også kombineres med separate innbruddsalarmer til de boenheter som ønsker dette.

Brannsikkerhet og strukturerte rutinekontroller

Vi gjennomfører rutine- og sikkerhetskontroller av alle brannslukningsapparater og røykvarslere i borettslaget.

Er brannsikkerheten på plass i ditt borettslag? Ta kontakt med oss i dag for å avtale en rutinekontroll for brannsikkerhet.

Kameraovervåking av fellesområdene til borettslaget

Vi overvåker fellesområdene til borettslaget for å hindre uønskede hendelser. 

Garasjer og boder sikrer store verdier for beboerne i borettslaget. Riktig overvåkningsystem for disse områdene gir oss muligheten til å rykke ut før verdiene går tapt.

Utrykning til ditt borettslag

En eksklusiv samarbeidsavtale med Follo brannvesen sørger for ekstra styrke til utrykningene. 

Er det en innbruddsalarm eller en branvarsler som går i borettslaget vil det lokalet brannvesenet være på raskt være på saken for å sikre din sikkerhet. 

Sikkerhet for borettslag og sameier

Sikring24 leverer et helhetlig sikkerhetssystem for ditt borettslag/sameie. Våre trådløse systemer bistår med å forebygge det uønskede med å skape økt sikkerhet mot brann og innbrudd. 

Styret har ansvaret for brannsikkerheten

«De fleste branner utvikler seg svært raskt. Beboerne og Brannvesenet må varsles om at det brenner så tidlig som mulig. Styret er ansvarlig for at brannsikkerheten i bygningene er ivaretatt på en forskriftsmessig måte. Det er eier, representert ved styret i borettslaget eller sameiet, som har ansvaret for at det blir montert røykvarsler i hver boenhet».

- Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap

Vakthold og inspeksjoner

Forebyggende vakthold og inspeksjonstjenester.

Mobilt vakthold er forebyggende i forhold til uønskede hendelser som innbrudd, hærverk, branntilløp, vannskader og lignende. Vektere med uniformerte tjenestebiler patruljerer innom kunden et visst antall ganger i løpet av en dag/kveld/natt og kontrollerer området og bygningsmasse. Oppgaver utføres etter avtale kunden.

Kontroll av brannsikring og slukkeutstyr

Årlig kontroll og tilsyn med HMS-dokumentasjon

Med alarmavtale ivaretas løpende overvåking og drift av brannalarm anlegget av Sikring24. Er styret pålagt årlig kontroll utføres dette av Sikring24 innenfor egen utvidet serviceavtale hvor styret mottar tilsynsrapport som dokumentasjon til sitt HMS.-arbeid. Sikring24 ivaretar rutinemessig utbedringer og vedlikehold av alarmanlegget.

Kameraovervåking av borettslaget

Vi overvåker fellesområdene til borettslaget for å hindre uønskede hendelser.

Garasjer og boder sikrer store verdier for beboerne i borettslaget. Riktig overvåkningsystem for disse områdene gir oss muligheten til å rykke ut før verdiene går tapt.

Utrykning til ditt borettslag

Brannalarm med nabovarsling og utrykning fra Brannvesenet.

Tidlig varsling er med på å redde liv og verdier. Går brannalarmen hjemme hos deg eller naboen, garanterer vi direkte utrykning fra brannvesenet. Raskere går det ikke!
"Tidlig varsling er en avgjørende faktor for utfallet av en brann"
- Follo Brannvesen IKS

Kontakt oss

Ring oss på 947 89 689

eller e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vi ringer deg

Send oss en melding